EPS (geëxpandeerd polystyreen), ook wel bekend als piepschuim of tempex wordt onder andere gebruikt als zitzakvulling of als vulling voor therapeutische kussens. Naast zitzakvulling en als vulling voor therapeutische kussens wordt het gebruikt als verpakkingsmateriaal, als lichtreflectie- en bodemisolatiemateriaal en onder andere in de bouw.

Poredo zamelt EPS in en recycled deze vervolgens tot opnieuw bruikbare korrels in diverse afmetingen, waardoor het onder andere weer gebruikt kan worden als zitzakvulling. Zo verwerken we korrels van 5 mm bijvoorbeeld tot zitzakvulling. U kunt ook bij ons terecht voor kleine hoeveelheden EPS-materiaal. Indien u zelf piepschuim bij ons wilt lossen dient u eventjes te bellen of te mailen voor een afspraak. Zo kunnen wij u goed en snel helpen. Ophalen kan ook. Ook dit kunt u telefonisch of per E-mail melden en dan komen wij binnen 10 werkdagen alles bij u ophalen. U hoeft er dan alleen voor te zorgen dat de EPS niet vervuild is. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie over EPS en bijvoorbeeld zitzakvulling als doeleinde hiervan kunt u het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via (0162) 31 45 31. Mailen kan ook via postbus@poredo.nl