Bij Poredo kunt u terecht met al uw EPS. EPS is ook wel bekend onder de naam piepschuim, tempex of styromull.

Poredo zorgt er voor dat uw gebruikte EPS gerecycled wordt. Als het gerecycled wordt is het weer voor diverse doeleinden bruikbaar. Onder andere in de glastuinbouw. De kleinste fractie die door ons geleverd wordt is 2,5 mm groot. Dit staat bekend onder de naam styromull en wordt gebruikt als lichtreflectie- en bodemisolatiemateriaal. Styromull heeft zeer goede isolerende eigenschappen en geeft een goede warmtereflectie. Het nut van styromull heeft zich in de loop der jaren wel bewezen. Styromull wordt zowel in de sierteelt als de groenteteelt naar volle tevredenheid toegepast.

Poredo kan uw EPS afval bij u ophalen. U zorgt er dan voor dat het klaarstaat in een door ons geleverde zak en het zo klein mogelijk is gemaakt. Tevens mag de EPS niet vervuild zijn, zodat wij waarborg kunnen geven op een zuiver eindproduct.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor wat betreft het recyclen van onder andere uw styromull, neem dan contact met op ons via (0162) 34 45 34. U kunt ook ons contactformulier invullen via de site.