Omdat piepschuim voor vele doeleinden gebruikt wordt, vormt de inzameling van piepschuim als afval vaak een groot probleem.

Poredo heeft hier de oplossing voor gevonden! Poredo heeft een inzameling van piepschuim van kleine en grote hoeveelheden EPS-verpakkingsmateriaal. Deze worden gerecycled in opnieuw bruikbare korrels in diverse afmetingen, welke weer opnieuw voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Onder andere als verpakkingsmateriaal, maar ook in de bouw of het opvullen van zitzakken in de kleinmeubel industrie. De inzameling van piepschuim is ons op het lijf geschreven.

De inzameling van gebruikt piepschuim moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen voor het gerecycled kan worden. Het piepschuim mag niet vervuild zijn en moet in de daarvoor bestemde zakken worden aangeleverd, welke u bij ons kosteloos kunt verkrijgen.

Tevens kunnen wij de inzameling van piepschuim van elk gewenste hoeveelheid voor u verzorgen, mail ons even en wij komen het binnen 10 werkdagen bij u ophalen.

Vul voor meer informatie het contactformulier in op onze site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen via (0162) 31 45 31.

Poredo heeft een VIHB nummer; 531018VIHB
Poredo is erkend door Nedvang voor de registratie van verpakkingsafval. Klik hier om de registratie te zien.

Contact